top of page

Uniek logo ontwerp
(keuze uit 3  ontwerpen)

-

Kleurenpsychologie
achter de kleurstelling

-

Typografie 
het perfecte lettertype passend bij je bedrijf en doelgroep
-

JPG, PNG, EPS, AI en PDF bestanden

Your business, your image

Of het nu gaat om een nieuwe profielfoto voor je LinkedIn pagina, een personal branding shoot of een compleet nieuwe huisstijl met een grote beeldbank aan fotomateriaal, bij mij kun je terecht voor jouw zakelijke fotoshoot. En zelfs nog een stapje verder. Wat begon als “iets erbij” voor vriendin-ondernemers, groeide uit in een compleet grafisch pakket wat ik als fotograaf zijnde kan aanbieden. Naast mooie en op elkaar afgestemde beelden van jouw onderneming, portret- en teamfotos, detail- en stockfoto’s waar je jarenlang je social media kanalen mee kunt vullen, kan ik je voorzien van een kleurenkaart met de voor drukwerk gehanteerde kleurcodes van jouw huisstijl kleuren. En ook het ontwerpen van een logo behoort tot de mogelijkheden. 

 

Om het voor jou “perfecte plaatje” in beeld te brengen is het natuurlijk erg belangrijk om jouw ideeën, uitgangspunten en toekomst perfectief van jouw onderneming met elkaar te bespreken en op basis daarvan denk ik graag mee bij het ontwerpen van jouw huisstijl. Naast het fotografie gedeelte, gaan we dus ook een traject in waarbij we met elkaar om tafel gaan zitten om jouw ideeën verder uit te werken. Vind je het lastig om jouw richting aan te geven? Dan is een dieper coaching traject m.b.t. jouw personal branding aan te raden. Om hierin een compleet pakket aan te kunnen bieden, waarbij de lijnen kort zijn is een samenwerking ontstaan tussen “personal branding coach” Miranda van Zanten (Mind Agency) en mij. De uitkomst van jouw personal branding traject maak ik visueel: de kleuren en vormgeving die bij jou(w) onderneming passen! 

Iedere business shoot is afgestemd op jouw specifieke wensen. Afhankelijk van locatie en/of uitbreiding van een pakket kan een meerprijs van toepassing zijn. Graag kom ik met je in contact om de mogelijkheden te bespreken, zodat ik een passend aanbod kan doen.

Portret, business fotografie, personal branding shoot, ondernemer, website fotografie. stockfoto's. Bruidspaar, bruidsfotografie, trouwfotograaf. Danielle Bosschaart, professioneel fotograaf. Voor het vastleggen van bruiloften, zwangerschap, familie en newborn. Fotoshoots in studio (in Hilversum, Nederland) of op locatie.

Foto's passend bij jouw huisstijl. Een complete en veelzijdige gallery aan beeldmateriaal die jij jarenlang op je website en social media kan gebruiken.

Business Photography packages

Wat is een Personal Branding shoot?

Een personal branding fotoshoot is een op maat gemaakte fotoshoot die past bij jou en jouw bedrijf. Je laat jezelf als ondernemer zien. Het resultaat van een personal branding shoot is een grote hoeveelheid aan foto’s, een beeldbank, die je kunt gebruiken voor jouw online zichtbaarheid. Denk hierbij aan portretfoto’s voor op de website, (detail)foto’s waarop je onderneming en wat jij doet zichtbaar zijn (de welbekende 'stockfoto's'), maar ook foto’s waarop te zien is wie jij bent. Want dat is wat jouw (toekomstige) klanten willen zien! Make it personal! Aan de hand van jouw wensen bespreken we de mogelijkheden. 

Public-Value-businessshoot-99.jpg
bottom of page