top of page

Your business, your image

Of het nu gaat om een nieuwe profielfoto voor je LinkedIn pagina, een personal branding shoot of een compleet nieuwe huisstijl met een grote beeldbank aan fotomateriaal, bij mij kun je terecht voor jouw zakelijke fotoshoot.

 

En zelfs nog een stapje verder. Naast mooie en op elkaar afgestemde beelden van jouw onderneming, portret- en teamfotos, detail- en stockfoto’s waar je jarenlang je social media kanalen mee kunt vullen, kan ik je voorzien van een compleet ondernemers startpakket bestaande uit het ontwerpen van een logo, bij jouw onderneming passende unieke typografie, en een kleurenkaart met de voor drukwerk gehanteerde kleurcodes van jouw huisstijl kleuren. 

Iedere business shoot is afgestemd op jouw specifieke wensen. Afhankelijk van locatie en/of uitbreiding van een pakket kan een meerprijs van toepassing zijn. Graag kom ik met je in contact om de mogelijkheden te bespreken, zodat ik een passend aanbod kan doen.

Portret, business fotografie, personal branding shoot, ondernemer, website fotografie. stockfoto's. Bruidspaar, bruidsfotografie, trouwfotograaf. Danielle Bosschaart, professioneel fotograaf. Voor het vastleggen van bruiloften, zwangerschap, familie en newborn. Fotoshoots in studio (in Hilversum, Nederland) of op locatie.

Event Photography

Grote evenementen vereisen een ervaren en professionele fotograaf die prefect in beeld kan brengen wat gepresenteerd wordt. Zonder op de voorgrond te treden leg ik alle details en belangrijke gebeurtenissen tijdens een evenement vast met sfeerbeelden van bezoekers en uiteraard ook mooie product en portretfoto's. Oplevering van een complete gallery aan beelden die uitstekend op socials en website te gebruiken zijn vindt snel plaats, indien gewenst op dezelfde dag al. 

2024-DanielleBosschaart-LiquidIV-118.jpg
ROZEZATERDAG-GOES-53.jpg
2024-DanielleBosschaart-LiquidIV-156.jpg
2024-DanielleBosschaart-LiquidIV-80.jpg

Foto's passend bij jouw huisstijl. Een complete en veelzijdige gallery aan beeldmateriaal die jij jarenlang op je website en social media kan gebruiken.

ROZEZATERDAG-GOES-21.jpg
ROZEZATERDAG-GOES-57.jpg
Business Photography packages

Wat is een Personal Branding shoot?

Een personal branding fotoshoot is een op maat gemaakte fotoshoot die past bij jou en jouw bedrijf. Je laat jezelf als ondernemer zien. Het resultaat van een personal branding shoot is een grote hoeveelheid aan foto’s, een beeldbank, die je kunt gebruiken voor jouw online zichtbaarheid. Denk hierbij aan portretfoto’s voor op de website, (detail)foto’s waarop je onderneming en wat jij doet zichtbaar zijn (de welbekende 'stockfoto's'), maar ook foto’s waarop te zien is wie jij bent. Want dat is wat jouw (toekomstige) klanten willen zien! Make it personal! Aan de hand van jouw wensen bespreken we de mogelijkheden. 

Public-Value-businessshoot-99.jpg
bottom of page