top of page
Sheevani-Masters-22.jpg

YOUR BUSINESS, YOUR IMAGE
PERSONAL BRANDING 

 

KapsalonTenDolle-2022-21.jpg

Een personal branding fotoshoot is een op maat gemaakte fotoshoot die past bij jou en jouw bedrijf. Je laat jezelf als ondernemer zien. Het resultaat van een personal branding shoot is een grote hoeveelheid aan foto’s, een beeldbank, die je kunt gebruiken voor jouw online zichtbaarheid. Denk hierbij aan portretfoto’s voor op je website, (detail)foto’s waarop je onderneming en wat jij doet zichtbaar zijn, maar ook foto’s waarop te zien is wie jij bent. Want dat is wat jouw (toekomstige) klanten willen zien! Make it personal! 

 

Wanneer je bij mij een personal branding fotoshoot boekt gaan we samen brainstormen over de voor jou perfecte shoot. Welke locatie, wat leggen we vast en welke sfeer wil je uitstralen. Heb je zelf al een idee, dan denk ik graag met je mee dit verder uit te werken. Ben je nog helemaal blanco en vind je ‘op de foto gaan’ ook best een beetje spannend? Geen nood! Ik zorg voor een relaxte setting en samen bedenken we hoe we jou en jouw onderneming het beste gaan vastleggen. 

 

Na de shoot ontvang je in een online gallery een mooie, gevarieerde selectie van foto’s uiteraard vrij voor gebruik op jouw website en social media kanalen. Foto’s die allemaal dezelfde professionele ‘look and feel’ hebben en die je jarenlang kunt gebruiken.

Investeer in jezelf.

Een personal branding shoot is te boeken vanaf € 395,-. Graag hoor ik jouw wensen en aan de hand daarvan zal ik een passend aanbod kunnen doen. 

Websites waarvoor ik de foto's heb gemaakt:

Public-Value-businessshoot-81.jpg

Let's talk

Dutch based,

working all over the Netherlands and Spain (Ibiza)

Tel: +31 (0)6 22 37 88 06

daniellebosschaart@gmail.com

 

Thanks for submitting!

bottom of page