top of page
sandra-en-claudio-186.jpg

WEDDING, FAMILIE + ONDERNEMERS FOTOGRAAF
NEDERLAND & IBIZA

Ja! Jullie gaan trouwen! 

Ondernemers en bedrijven

Studio Fotografie

Familie, zwangerschap en newborn

Hi! I'm your photographer.

If you want pure and timeless photography to celebrate love and motherhood. When you want to remember those little feet and all the wonders of newborn life. If your family and your loved ones are the most important in your life. When you want to have your wedding completely and beautifully captured in a casual and modest way. When you want photos you can proudly look back at with a big smile, and even some tears of happiness..

And I'm also your photographer when you want to show yourself as an entrepreneur. When you want to complete a website with beautiful images. When you want catchy images to boost your social media. Or when you want to capture your team and all aspects of your company. And also when you want to have a great event photographed.

 

I'm Danielle Bosschaart. I'm yours!

  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
Danielle Bosschaart, professioneel fotograaf. Voor het vastleggen van bruiloften, zwangerschap, familie en newborn. Fotoshoots in studio (in Hilversum, Nederland) of op locatie.

Planning together

the best day

of your life!

Gaan jullie trouwen? Met veel plezier en liefde leg ik jullie dag vast. Op een ongedwongen en spontane manier wordt jullie dag van begin tot eind vastgelegd, zodat jullie een prachtige en complete herinnering hebben aan jullie bruiloft. Onder Weddings vind een overzicht van de richtprijzen. Voor een op maat gemaakte offerte nodig ik jullie graag uit voor een informeel gesprek waarin we jullie wensen bespreken.  

  • Whatsapp
  • Instagram
Bruidspaar, bruidsfotografie, trouwfotograaf. Danielle Bosschaart, professioneel fotograaf. Voor het vastleggen van bruiloften, zwangerschap, familie en newborn. Fotoshoots in studio (in Hilversum, Nederland) of op locatie.

Feeling motherhood

Jouw zwangere buik, de kleine voetjes van jouw baby of jullie prachtige gezin, ik leg het graag vast. Een fotoshoot kan op iedere gewenste locatie of in mijn studio in Hilversum. Een newbornshoot doen we bij jullie thuis, waar iedereen zich op zijn gemak voelt, je alles bij de hand hebt en we de tijd kunnen nemen voor de mooiste beelden. Prijzen vanaf € 298 (minishoot / 10 beelden) tot € 396 voor een complete shoot met meer dan 50 beelden, prachtig vastgelegd in een online gallery.

Business fotografie

Een personal branding fotoshoot is een op maat gemaakte fotoshoot die past bij jou en jouw bedrijf. Je laat jezelf als ondernemer zien. Het resultaat van een personal branding shoot is een grote hoeveelheid aan foto’s, een beeldbank, die je kunt gebruiken voor jouw online zichtbaarheid. Denk hierbij aan portretfoto’s voor op de website, (detail)foto’s waarop je onderneming en wat jij doet zichtbaar zijn (de welbekende 'stockfoto's'), maar ook foto’s waarop te zien is wie jij bent. Want dat is wat jouw (toekomstige) klanten willen zien! Make it personal! Aan de hand van jouw wensen bespreken we de mogelijkheden. Prijzen vanaf € 396.

Portret fotografie

In mijn studio in Hilversum maak ik de mooiste portretten. En de foto's die ik van kinderen maak, hebben vaak als doel om als uitvergroting aan de muur te hangen. Een portret met zwarte achtergrond is stijlvol en tijdloos. Het past in ieder interieur en zal niet snel vervelen! Maar ook portretten tegen grijze of witte achtergrond zijn mogelijk. Een hoogwaardige afdruk op dibond kan ik voor je verzorgen, zodat je met een portretstoot gelijk voorzien bent van een mooi stukje kunst! Ook leuk om als cadeau te geven! Prijzen vanaf € 149. 

Evenementen

Van een open dag in jouw bedrijf tot een babyshower of gender reveal party en van het 50-jarig jubileum van opa en oma tot aan een optreden van wereldformaat, ik kom graag op een feestje! :) Tijdens een evenement leg ik alle details vast, het publiek, de aankleding, een kijkje achter de schermen en natuurlijk het spektakel zelf. Dit alles maakt de show! 

Laat me weten wat jij organiseert en wat jij vastgelegd wenst te hebben. Dan zorg ik voor die blijvende herinnering!

bottom of page